SpinsR.D B.V.
Solve Problems Invent Novel Solutions

Over ons

Wij zijn academisch geschoolde werktuigbouwkundig ingenieurs die tot doelstelling hebben om het leven een klein beetje gemakkelijker te maken. Wij vinden het prettig als we door een slimme vinding bijvoorbeeld minder energie verspillen, of veiliger kunnen reizen. Wij vinden het belangrijk dat u een betere marge kunt halen door gebruik te maken van ons inzicht.

Willem Super

Na te zijn afgestudeerd aan de vakgroep thermodynamica aan de universiteit Twente heeft Willem meer dan 20 jaar ervaring opgedaan op het gebied van werktuigbouwkundig ontwerpen. Uiteraard wordt er ontworpen volgens de six-sigma regels. Enkele voorbeelden van het werk van Willem zijn: ontwerpen van gas regelsystemen (electric fuel air ratio control), eindige elementen analyse, stromingssimulatie, college verzorgen over moldflow simulatie.

Jens Wubkes

Jens heeft autotechniek en werktuigbouwkunde gestudeerd en is afgestudeerd op het onderwerp 'cradle to cradle'. Jens heeft zich na zijn studie gespecialiseerd in kwaliteitscontrole tijdens het ontwerpproces.